ONZE DIENSTEN

EIGENAAR

Je bent eigenaar van een bouwgrond en zoekt een professionele bouwpartner om je droomproject mee te realiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag hoe wij met onze unieke aanpak en innovatieve technieken sneller, efficiënter én voordeliger bouwen.

Je hebt al een eigen architect en/of bouwplannen? Dan maken we graag op basis hiervan een studie en prijscalculatie. Start je van een leeg blad dan neemt één van onze architecten graag ook het ontwerp voor zijn/haar rekening. 

 
ARCHITECT

Je bent architect en zoekt een innovatieve, betrouwbare bouwpartner voor je klant? Je ervaart hoe de bouwnormen en energie-eisen de laatste jaren je architecturale vrijheid hebben ingeperkt en bent op zoek naar bouwtechnieken waarmee je blijvend esthetische woningen projecten kunt ontwerpen die aan de strengste vereisten beantwoorden.

Je kiest resoluut voor energie-efficiënt en circulair bouwen en zoekt een partner die binnen dit kader projecten bouwt? Maak dan zeker een afspraak zodat we kunnen toelichten hoe we jouw ontwerpen in praktijk kunnen realiseren en hoe we dit op een slimme en tegelijk betaalbare manier doen.  

 
ONTWIKKELAAR

Je bent bouwpromotor en zoekt een professionele partner die je projecten op een snelle, efficiënte en duurzame manier kan realiseren? Een partner met de ervaring en expertise waarop je kunt bouwen en die erin slaagt om de bouwtermijnen tot een minimum te beperken. Dan is Modularr jouw ideale partner. We nemen graag onzekerheden in de bouw voor onze partners weg. Onze weersonafhankelijke bouwmethode zorgt ervoor dat we deadlines kunnen vastleggen en deze nadien ook halen. Onze snelheid en efficiëntie zorgt er ook voor dat we projecten extra voordelig en met maximaal rendement kunnen realiseren. Als bouwpromotor win je dus op alle vlakken.

 
 
WAAROM MODULARR?

SNEL EN EFFICIËNT

Een goede organisatie in combinatie met de voorbereiding in ons atelier zorgt ervoor dat onze bouwprocessen elkaar in sneltempo opvolgen. Na ontvangst van de bouwvergunning en goedkeuring van alle bouwtechnische details rekenen wij slechts 16 weken tot de casco oplevering.

 
(VER)BOUWPLANNEN?
CONTACTEER ONS!

Bedankt voor uw aanvraag!

modularr_logo[1].png
MODULARR
INFO@MODULARR.BE
+32 472 19 11 27
NEDERLAND: INFO@MODULARR.NL
+31 16 251 47 50