ONZE AANPAK?

 
KLANTGERICHT

Modularr realiseert droomprojecten op maat. We stellen onze klanten centraal en kiezen resoluut voor een persoonlijke, klantgerichte aanpak. Als klant ben je betrokken bij het volledige bouwproces: van het ontwerp tot de oplevering.

STAP PER STAP

Na de ontwerpfase volgt een nauwkeurige, goede planning en voorbereiding. Het Modularr stappenplan zorgt ervoor dat we elk project op een goede, gecoördineerde manier aanpakken. Als klant weet je vooraf perfect wanneer het project in uitvoering gaat en wanneer de oplevering zal plaatsvinden.

1

De kennismaking

Tijdens een verkennend gesprek geven we inzicht in hoe wij bouwen. We luisteren naar jouw wensen en budget en toetsen dit met onze modellen.

2

Het ontwerp

Indien je al een architect en een ontwerp hebt dan kunnen onze calculators hiermee aan de slag. Begin je van een leeg blad dan kun je beroep doen op één van onze architecten om jouw droomhuis uit te tekenen.

3

De offerte

Op basis van het voorontwerp en de gekozen materialen maken we een gedetailleerde prijsofferte op. In deze fase weet u perfect wat het kost om uw bouwdroom waar te maken. 

4

De samenwerking

Op basis van onze gesprekken en de offerte beslis je dat Modularr dé ideale bouwpartner is? We maken de overeenkomst officieel en klinken op onze samenwerking!

5

De bouwvergunning

Dit is de minst leuke periode van het bouwproces. Eens ingediend moeten we wachten tot de goedkeuring binnen is. Dit belet ons echter niet om intern al voorbereidingen te nemen zodat we bij ontvangst meteen van start kunnen gaan. 

De productie in ons atelier

De woning of unit wordt volledig in ons atelier voorbereid en gemonteerd. Dit gebeurt uiterst snel en efficiënt en volledig onafhankelijk van weerfactoren. Afhankelijk van het project en de afwerking neemt dit 3 tot 6 weken in beslag.

6

week 0        START BOUW

week 1

week 2

week 3

week 4

week 5

week 6

week 8

week 9

week 10

week 11

week 12

week 13

week 14

week 15

week 16         EINDE BOUW

7

Voorbereiding van het werk

Terwijl de woning in het atelier vorm krijgt kunnen de voorbereidende werken op de werf worden uitgevoerd, denk aan de plaatsing van de fundering en de nutsvoorzieningen.

8

De bouw op locatie

Units worden per kraan geplaatst en in één dag geïnstalleerd en aangesloten. Woningen nemen minder dan een week in beslag. 

9

De afwerking

Meteen na montage is de woning volledig winddicht en klaar voor verdere afwerking: de installatie van alle technieken, vloeren, keuken en sanitair (bij units zijn deze reeds gemonteerd in het atelier).

10

Klaar!

Na maximum 16 weken is het zover. De woning wordt voorlopig casco opgeleverd.

ALLE TROEVEN
IN HANDEN
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

SNEL EN EFFICIËNT

PRIJSGUNSTIG

MAXIMALE LEEFRUIMTE

LICHTGEWICHT

BRANDVEILIG

tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

ARCHITECTURALE VRIJHEID

COMFORTABEL

CIRCULAIR

ENERGIENEUTRAAL

GOED VOOR MILIEU EN OMGEVING

(VER)BOUWPLANNEN?
CONTACTEER ONS!

Bedankt voor uw aanvraag!

modularr_logo[1].png
MODULARR
INFO@MODULARR.BE
+32 472 19 11 27
NEDERLAND: INFO@MODULARR.NL
+31 16 251 47 50