ONZE SPECIALITEITEN

 
THUIS OP ALLE VLAKKEN
drawing.png

Ons team ontwerpt en bouwt mooie en functionele modulaire gevels voor de woningbouw. Wij zijn er dus niet alleen voor de nieuwbouw maar zeker ook voor de bestaande woningen.

Ons uniek modulair bouwsysteem leent zich uitstekend voor tal van toepassingen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel de bouw van je nieuwbouwwoning als een uitbreiding en. Daarnaast is Modularr ook uiterst geschikt voor optoppingen en de renovatie van gevels.

Onze unieke bouwmethode beantwoord nu re aan alle bouwnormen en vereisten van de toekomst. Het past perfect binnen de doelstellingen van uiterst energie-efficiënt en circulair bouwen. En dit zonder toe te moeten geven aan architecturale vrijheid.

WONING
s1[1].png

Op zoek naar een goede, betrouwbare bouwpartner die je nieuwbouwwoning uiterst betaalbaar, energie-efficiënt en duurzaam realiseert zonder dat je moet toegeven aan comfort, binnenruimte of design?  Hecht je belang aan een goede begeleiding en wens je dat het bouwproces snel en zogenloos verloopt? Dan is Modularr de juiste keuze. We ontwerpen elk project rekening houdend met de eisen,  wensen en het budget van de klant. 

 
s2b.png
AANBOUW

De bouwtechnische precisie van onze wanden maakt de Modularr bouwmethode ideaal voor de uitbreidingen van woningen. De voorbereiding in het atelier zorgt ervoor dat de hinder op de werf beperkt blijft. Afhankelijk van de grootte van de aanbouw werken we met volledig afgewerkte, instapklare tinyhouses of met Modularr-systeemwanden die ter plekke worden gemonteerd. De mate waarin de aanbouw afgewerkt is en voorzien van technieken bepaal je als klant volleg zelf.

 
BIJGEBOUW
s3[1].png

De bestaande woning uitbreiden met een vrijstaand kantoor, een gasthuis of ontspanningsruimte? Een volledige ingerichte wooneenheid op je perceel bijbouwen? Dan is de snelle en efficiënte Modularr bouwtechniek de ideale oplossing.

 

We bereiden het bijgebouw tot in de puntjes voor in ons atelier. Op de werf worden de nodige voorbereidingen genomen zodat het bijgebouw in één dag ter plaatse geïnstalleerd en aangesloten kan worden.

 
OPTOPPING

De schaarste in combinatie met de hoge kostprijs van bouwgronden dwingt ons om bestaande percelen en bouwoppervlaktes optimaal te benutten. Wie meer leefruimte wenst maar geen ruimte heeft voor een aanbouw of bijgebouw kan kiezen om bovenop de woning verder te bouwen. De uiterst lichte Modularr-structuur leent zich perfect voor het optoppen van bestaande gebouwen. Onze design- en technisch team werken nauw samen om de optopping zo te realiseren dat deze esthetisch en bouwtechnisch aansluit met de bestaande structuur. 

 

s4.png
 
RENOVATIE

Zoek je een totaaloplossing om je bestaande gevels te renoveren en tegelijk te isoleren? Dan is het Modularr-gevelrenovatiesysteem dé oplossing. De voorgemonteerde, afgewerkte isolatiewanden worden snel en efficiënt tegen de bestaande gevel geplaatst. Het systeem creëert een ononderbroken isolatieschild vrij van koudebruggen. Bovendien sluit het risico's op convectiestromen uit. De keuze in afwerking is eindeloos. De snelle, efficiënte plaatsing zorgt ervoor dat de prijs uiterst concurrentieel is  in vergelijking met andere systemen. Bijkomend voordeel is dat Modularr weinig tot geen overlast creëert voor de bewoners en de omgeving.

s6.png
 
ALLE TROEVEN
IN HANDEN
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

SNEL EN EFFICIËNT

PRIJSGUNSTIG

MAXIMALE LEEFRUIMTE

LICHTGEWICHT

BRANDVEILIG

tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

ARCHITECTURALE VRIJHEID

COMFORTABEL

CIRCULAIR

ENERGIENEUTRAAL

GOED VOOR MILIEU EN OMGEVING

FAQ (VEELGESTELDE VRAGEN)

Mooi systeem maar is dit wel betaalbaar?

Modularr is een zeer snelle en efficiënte bouwmethode. We besparen aanzienlijk in manuren en technieken, wat de kostprijs ten goede komt. In vergelijking met traditioneel bouwen, houtskelet of standaard staalframe krijg je met Modularr meer voor minder.

(VER)BOUWPLANNEN?
CONTACTEER ONS!

Bedankt voor uw aanvraag!

modularr_logo[1].png
MODULARR
INFO@MODULARR.BE
+32 472 19 11 27
NEDERLAND: INFO@MODULARR.NL
+31 16 251 47 50