ONZE VISIE

SLIMMER BOUWEN,
BETER WONEN

De bouwwereld waarin normen continu worden bijgesteld en waarin alles draait om cijfers, structuren en financiële waarde hebben het moeilijk om naast de techniek  de mens en zijn behoeften centraal te stellen.

 

Het klinkt paradoxaal maar net innovatie en techniek kunnen daarbij helpen. Een verbinding leggen tussen comfort, gemak en individuele regelbaarheid is de essentiële sleutel tot succes.

 

 

solar_dr.png
 
UITDAGINGEN ANNO 2020

Het zijn uitdagende tijden voor de bouwsector. Betaalbaar bouwen volgens de normen van vandaag en morgen is een uiterst moeilijke evenwichtsoefening geworden.

MEER NORMEN, MINDER VRIJHEDEN

Bouwgronden zijn vandaag schaars en bijgevolg worden ze alsmaar kleiner en duurder. Onze planeet warmt op en het klimaat verandert zienderogen. Europa en landelijke overheden verstrengen hun beleid.

 

Anno 2020 ligt de nadruk bij (ver)bouwen dan ook op energiezuinigheid en hernieuwbare energie. De strenge energie-eisen van vandaag maken traditioneel bouwen complex en onbetaalbaar.

 

 

DIKKERE MUREN, MINDER RUIMTE

We lijken terug naar het tijdperk van stenen of betonnen bunkers te gaan op Europese bouwwerven. Muurdiktes van 400mm vinden we onderhand normaal

In enkele jaren is BEN of passief (ver)bouwen geëvolueerd van een trend naar de norm. We bouwen hiervoor alsmaar meer complexe, delicate en vooral ook bredere en duurdere structuren. Dit dwingt bouwers vandaag tot besparing op leefruimte, afwerking en comfort.

 
ALLE TROEVEN
IN HANDEN
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

SNEL EN EFFICIËNT

PRIJSGUNSTIG

MAXIMALE LEEFRUIMTE

LICHTGEWICHT

BRANDVEILIG

tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png
tick-blue.png

ARCHITECTURALE VRIJHEID

COMFORTABEL

CIRCULAIR

ENERGIENEUTRAAL

GOED VOOR MILIEU EN OMGEVING

 
 
(VER)BOUWPLANNEN?
CONTACTEER ONS!

Bedankt voor uw aanvraag!

modularr_logo[1].png
MODULARR
INFO@MODULARR.BE
+32 472 19 11 27
NEDERLAND: INFO@MODULARR.NL
+31 16 251 47 50