UNITED BUILDING 

FOR BETTER LIVING

Energiezuinig, circulair én betaalbaar 
REVOLUTIONAIR
(VER)BOUWEN

Modularr combineert het beste uit meerdere werelden. Het brengt industrieel flexibel bouwen naar een andere dimensie. Door vijf complementaire bouwelementen in één uniek gevelsysteem te verenigen slagen we erin om passieve gevels met een dikte van nog geen 240 mm te creëren. Een primeur van wereldniveau.

MDR_new.jpg
PASSIEF
MET TOTALE WANDDIKTE
VAN SLECHTS
 24CM
24cm
 
100% FOCUS OP
DE ESSENTIE
arrows
RUIMTELIJK

Onze muuropbouw is ruimt 30% slanker. Hierdoor win je  

enkele m² aan oppervlakte!

timer-icon-transparent-19.png
SNEL & EFFICËNT

We staan garant voor een snelle,

vlotte bouw. Projecten realiseren we in 16 weken.

temperature
COMFORTABEL

We bouwen op maat en met focus op comfort, afgestemd op de eisen en regels van vandaag en morgen. 

arrow-in-circle-icon-1.png
CIRCULAIR

De duurzame materiaalkeuze, modulaire bouwtechniek- en processen maken de cirkel rond. 

house
ENERGIE-EFFICIËNT

Energiezuinig tot neutraal wonen door 

 goede isolatie, ventilatie en integratie van slimme energietechnieken. 

mdr_piggy.png
BETAALBAAR

De efficiënte modulaire bouwtechniek zorgt ervoor dat kwalitatief en duurzaam bouwen betaalbaar blijft.

 
MET GEBUNDELDE KRACHTEN

Modularr staat voor het bundelen van krachten. Een sterk team met ruime kennis en ervaring in de ontwerp-, ontwikkelings- en bouwindustrie. De integrale samenwerking met architecten, ingenieurs,adviseurs en industrie op het gebied van duurzame ontwikkeling maakt het compleet!

 
 
THUIS OP ALLE VLAKKEN
drawing.png

Ons team ontwerpt en bouwt mooie en functionele modulaire gevels voor de woningbouw. Wij zijn er dus niet alleen voor de nieuwbouw maar zeker ook voor de bestaande woningvoorraad.

Ons uniek modulair bouwsysteem leent zich uitstekend voor tal van toepassingen. Je bent bij ons aan het juiste adres voor zowel de bouw van je nieuwbouwwoning als een uitbreiding. Daarnaast is Modularr ook uiterst geschikt voor optoppingen en de renovatie van gevels.

Onze unieke bouwmethode beantwoord nu re aan alle bouwnormen en vereisten van de toekomst. Het past perfect binnen de doelstellingen van uiterst energie-efficiënt en circulair bouwen. En dit zonder toe te moeten geven aan architecturale vrijheid.

UITBREIDING
OPTOPPING
s1[1].png
WONING
BIJGEBOUW
s7.png
GEVELRENOVATIE
 
DE VISIE

Wij (ver)bouwen betaalbare, energiezuinige, comfortabele én duurzame woningen op maat en in volledige architecturale vrijheid. Door gebruik te maken van innovatieve producten en technieken bouwen we extra snel en efficiënt. Dit vertaalt zich rechtstreeks in meer kwaliteitszekerheid en een voordelige prijs.  

DÉ METHODE

Elk (ver)bouwproject wordt in ons eigen atelier voorbereid. De bouwprocessen zijn perfect op elkaar afgestemd zodat ze elkaar aan sneltempo opvolgen. Bijgebouwen en uitbreidingen worden gebruiksklaar op locatie geleverd. Woningen worden ter plaatse op enkele dagen afgewerkt.  

 
HET PROCES

Wie (ver)bouwt met Modularr wordt van ontwerp en voorbereiding tot afwerking begeleid door een team van professionals. Ontdek hoe we in 10 goed georganiseerde fasen een project realiseren. Na ontvangst van de bouwvergunning rekenen wij amper 16 weken tot de oplevering.

 
INSPIREER JEZELF
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
Modularr
1/2
 
 
(VER)BOUWPLANNEN?
ARCHITECT?

Je zoekt de juiste partner/aannemer voor je klant? Je wilt graag  uiterst energie-efficiënt, kwalitatief, duurzaam én circulair bouwen en tegelijk je architecturale vrijheid behouden?

EIGENAAR?

Je wenst een woning te (ver)bouwen op je eigen grond? Je bent graag vrij in keuze van architect of ontwerp? Of verkies je te werken met één van onze architecten?

ONTWIKKELAAR?

Je bent op zoek naar een bouwtechniek die toelaat je project(en) nog sneller en efficiënter te verwezenlijken? Op zoek naar een droogbouw-methode om je prijs/kwalitatief te onderscheiden?

SST LR.jpg
WIJ BOUWEN
SNELLER BETER 
EFFICIËNTER ÉN
VOORDELIGER

Stefan Van Strien

MODULARR
ONZE PARTNERS
 
strikolith.png
Unknown-3.png